Új rovat az asroma.hu-n

Új rovat az asroma.hu-n

Hamarosan új rovattal jelentkezünk az asroma.hu-n!

Hamarosan indul új rovatunk KAKASÜLŐ címmel az asroma.hu-n!

Nemrég felkértem egyik lelkes fórumtársunkat, hogy ha van kedve, akkor a fórumra aránylag rendszeresen beírt szakmai meglátásait összefoglalhatná egy egészbe, és mivel szerencsére igent mondott, így mostantól minden meccs után jelentkezni fogunk egy-egy szösszenettel (előfordulhat majd olyan eset, hogy valamilyen oknál fogva elmarad, ilyenkor majd őt kell szídni...:)).

És hogy miért Kakasülő?

Álljon itt F.Totti bemutatkozása:

"Kakasülő, a hely, ahonnan kicsit másképp látsz.
Amióta eltűntek csapatunkból az igazi varázslók, egyre többször kapom magam azon, hogy meccsek alatt nem is a labdát nézem. Sokkal jobban érdekel a labda környezete, a teljes képernyő, amit a kábel vagy a szélessáv a szobába hoz. Az asroma.hu fórumának olvasói találkozhattak már próbálkozásaimmal, amikor igyekszem kitalálni, hogy mire gondolhatott a költő, azaz perpillanat Fonseca. Hogyan akarhattunk meccset nyerni? Mi volt a NAGY TERV? Snatch javaslatára ezek a gondolatok a jövőben nem csak kommentként, hanem posztként is elérhetőek lesznek. Őt szidjátok érte :)
A fórumlátogatók azt is tudják, hogy nem vagyok szakértő, nem tanultam focianalitikát, egyszerű fotelszurkoló vagyok. Amit leírok az tényleg nem több tippnél, ötletnél. Éppúgy lehetnek közöttük evidenciák, mint ahogy teljesen légből kapott agymenések. Megtisztelsz vele, hogy bármelyik meglátásomat nem csupán elolvasod, hanem a fórum keretein belül vitatod, kiegészíted vagy megerősíted. Mert bármit is írok, minden mondatom elé és/vagy mögé gondoljátok oda azt a szót, hogy „szerintem”. A leírtak néhány számtól eltekintve nem tények lesznek, hanem szubjektív gondolatok.

Mert olyan a csapatmozgást nézni, mint amikor a régi Népstadionban a felső karéjból próbáltad követni a meccset. Valamit jobban láttál, valamit meg semennyire. Plusz kakasülőn szurkoló ül, nem szakértő vagy analitikus. És én is szurkolóként fogok írni.
Szóval akinek kedve van, üljön fel velem a kakasülőre és nézzük onnan, hogyan igázza le csapatunk Serie A mezőnyét. Forza ASR!"

Forrás: https://asroma.hu

Címkék: AS Roma, kakasülő