JOGI NYILATKOZATAz asroma.hu (www.asroma.hu) weboldal használatának ténye azt jelenti, hogy Ön tudomásul vette feltételrendszerünket. Az asroma.hu weboldal teljes tartalma (az adatbázisok tartalma, cikkek (eredeti és fordított anyagok egyaránt), fotók, videók és a képi megjelenítés teljes eszköztára) a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerint védelem alatt áll.

Az anyagok bármilyen formában történő sokszorosítása, publikálása vagy egyéb jellegű felhasználása kizárólag a szerzők előzetes írásbeli engedélyével történhet. Amennyiben Ön a saját weboldalára tartalmat kíván átvenni az asroma.hu oldaláról, azt kizárólag oly módon teheti meg, hogy az átvenni kívánt anyag címét és tartalmának rövid összefoglalóját (leadet) a képi elemek nélkül, változatlan tartalommal és hiánytalanul átveszi az asroma.hu-ról, és a forrást megjelölve a cikk teljes tartalmára mutató hiperhivatkozást (közvetlen linket) helyez el a címben vagy a lead alá:

 

"Francesco Totti levele a városhoz, a klubhoz (közvetlen link)
Francesco Totti levelet írt a városhoz, ahol született, és álmai futballklubjához.
Forrás: AS Roma asroma.hu"

 

Felhívjuk figyelmét, hogy az asroma.hu tartalmának ettől eltérő módon vagy mértékben történő átvétele szerzői jogot sért, és minden esetben jogi lépéseket von maga után.

Az futbalcsapatok és a hozzájuk kapcsolódó anyagok szerzői joga az adott csapathoz tartozó megfelelő jogtulajdonosé!

Az üzemeltetők arra törekednek, hogy a weboldalt folyamatosan a lehetőségeik szerinti legmagasabb színvonalon tartsák. Az esetleges technikai fennakadásokból eredő károkért az üzemeltetők felelősséget nem vállalnak. Az üzemeltetők mindennemű változás - ide értve az esetleges szünetelést és megszűntetést is - jogát fenntartják.

A látogatók, felhasználók által megadott személyes adatokat az üzemeltetők bizalmasan kezelik, harmadik félnek azokat, a jogszabályokban előírt esetektől eltekintve, hozzájárulásuk nélkül nem adják tovább. Az üzemeltető az általa rögzített személyes adatokból statisztikai jellegű összegzéseket készíthet, amelyek azonban nem alkalmasak egyedi azonosítókhoz való kapcsolásra.