Totti: A tizenegyes hatalmas felelősség volt

Totti: A tizenegyes hatalmas felelősség volt

A Roma csapatkapitánya érezte a tizenegyessel járó hatalmas felelősséget, de maximálisan koncentrált volt.

Totti a 95. percben büntetőből szerezte meg a Roma második gólját, ami azt jelentette, hogy csapata továbbjutott az Olasz Kupában.

A szurkolók számára szinte tökéletes befejezése volt a meccsnek, azonban Totti elismerte, teljesen nyugodt és koncentrált volt a döntő pillanatban.

"Ott vagyunk a legjobb négy között és reméljük, hogy bejutunk majd a döntőbe is. Azzal nem foglalkozunk, hogy egy derbi vár ránk az elődöntőben, hiszen az ugyanolyan meccs lesz, mint bármelyik elődöntő, ahol nekünk jól kell szerepelnünk."- mondta Totti a meccs után.

"Ami a büntetőt illeti, éreztem a nyomást. Az egyike volt azoknak a büntetőknek a pályafutásom során, ahol éreztem a nyomást. Reméltem, hogy nem hagyom ki, mert hatalmas felelősség volt rajtam."

"A hosszabbításban sajnos bármi megtörténhetett volna, ráadásul 4-5 játékosunk már görcsölt. A lényeg az, hogy a büntetőt magabiztosan értékesítettem, tisztában voltam azzal, hogy mi a dolgom, mit teszek."

"Teljesen egyértelmű tizenegyes volt, mert Strootman már elpöckölte a labdát a kapus mellett, amikor az elütötte. A csapat megfelelő határozottságot mutatott és megnyerte a meccset, a lényeg pedig ez. Nem egy sima másodosztályú csapat ellen játszottunk, mert a Cesena nagyon jól felkészült és félelem nélkül álltak fel. De a végén csak sikerült legyőznünk őket."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Totti, Olasz Kupa, Cesena