Di Francesco: Borzasztó teljesítményt nyújtott a csapat

Di Francesco: Borzasztó teljesítményt nyújtott a csapat

A Roma mestere elismerte, csapata a játék minden elemében csődöt mondott a Fiorentina elleni kupameccsen.

"Bármit is mondanék most, szinte felesleges."- kezdte a meccs után Di Francesco.

"Ilyen zavarodott viselkedést, mint amit a meccs alatt nyújtottunk, egyszerűen nem engedhetünk meg. Minden területen borzasztóak voltunk."

"Hideg fejjel szeretnék értékelni, nem pedig a pillanat hevében, mert hogy őszinte legyek, a hangulatom nem a legjobb."

"Fogok erre reagálni, és szerintem a klub is. A ma esti meccsen minden olyan probléma előjött, amire voltak jelek a szezon folyamán. Azonban kizárt, hogy emiatt lemondanék, ez meg sem fordult a fejemben."

"Ami a legjobban bánt, hogy a nehéz pillanatokban elvesztettük a fejünket. A kapusunknak nem volt védeni valója, mégis kaptunk 7 gólt. Eddig szinte a Romának volt a legjobb védelme a Serie A-ban. Sajnos a taktika mit sem ér, ha a játékosok a játék más elemeit sem képesek betartani."

"Az elmúlt hetekben egy mosollyal a szánk szélén beszéltünk arról, hogy a csapat kezd felgyógyulni a betegségéből, de most is nagyon könnyen összeomlott. Ez tisztán mentális probléma. Vitázhatunk a taktikáról bármeddig, de mentalitás nélkül nincs értelme."

"Nem tehetünk mást, mint elnézést kérünk a szurkolóinktól. Nagyon nehéz megmagyarázni a történteket, mert ennek a meccsnek minden területén rosszak voltunk. Ez szégyen volt."

"Az az idegesítő, hogy annyira megmagyarázhatatlan. Akárhányszor azt hisszük, hogy már meggyógyultunk, újra fel kell ismernünk, hogy még mindig betegek vagyunk."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Di Francesco, Fiorentina, Olasz Kupa