Monchi: Sajnáljuk, nagyon sajnáljuk!

Monchi: Sajnáljuk, nagyon sajnáljuk!

A Roma súlyos, 7:1-es vereséget szenvedett a Fiorentina otthonában, és ezzel búcsúzott az Olasz Kupa küzdelmeitől.

"Ez pályafutásom talán legnehezebb és legfájdalmasabb pillanata. Még sosem láttam ilyen vereséget."- kezdte Monchi a mérkőzés után.

"Ezen a napon nem tudunk mást tenni, mint bocsánatot kérni minden Roma szurkolótól, akik itt voltak azoktól, és akik otthon maradtak azoktól is. Csak annyit tudunk mondani, hogy sajnáljuk, sajnáljuk, sajnáljuk..."

"Megpróbáljuk elemezni a történeteket, de most nem tudunk mást tenni, mint bocsánatot kérni."

"Nem hiszem, hogy bármelyik játékos rosszul akart volna játszani. Néha van olyan, hogy a dolgok egyszerűen nem jönnek össze, és minden rosszul sikerül. A meccs előtt bent voltam az öltözőben, és láttam a srácokon, hogy fel vannak tüzelve, tudják mennyire fontos meccs vár rájuk."

"Szerintem az elmúlt 5-6 meccsen - eltekintve a bergámói második félidőtől - elég jól szerepeltünk. Ez most egy hatalmas visszaesés."

"Ma senki nem boldog, senki nem nyugodt. Most pár napra elvonulunk edzőtáborba, hogy együtt maradjunk és tudjuk a problémálra fókuszálni. Amikor ilyen helyzetbe kerülsz, az egyetlen megoldás az összefogás. Ez most nem a büntetésről szól, mert a játékosok számára nem lehet nagyobb büntetés, mint amit a pályán kaptak."

 

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Monchi, Fiorentina, Olasz Kupa