Smalling: Ennél jobb teljesítmény kell

Smalling: Ennél jobb teljesítmény kell

A Roma angol védője elismerte, csapatát minden egyes hibáért megbüntette a Juventus.

Cristiano Ronaldo, Rodrigo Bentancur és Leonardo Bonucci góljaival már félidőben megnyugtató előnyt szerzett a Juventus az Olasz Kupa negyeddöntőjében a Roma ellen, a második félidőben a fővárosi együttesnek pedig csak szépítésre maradt ereje.

"Nagyon csalódott vagyok."- kezdte Smalling.

"Két kupasorozatban is érdekeltek voltunk, mindkettőben sokáig akartunk eljutni, most pedig már csak egy van. Ez egyértelműen csalódás. Időnként jól játszottunk, sokszor volt nálunk a labda, de semmit nem tudtunk kezdeni vele. Ez az egész meccs könyörtelenség volt, a Juventus könyörtelen volt, mi viszont nem."

"Javulnunk kell. Minden meccsen látni némi javulást, és az edzéseken keményen dolgozunk, de ennél sokkal érettebb teljesítményre van szükség. Ahogy a legutóbbi meccsen is, most is elég sokat birtokoltuk a labdát, de mindez teljesen eredménytelen volt, mert mi nem voltunk könyörtelenek, és ez volt a különbség a két csapat között."

A Romának nincs sok ideje keseregni az eredmény miatt, mert vasárnap már a kiváló formában lévő Lazio lesz az ellenfél.

"A meccs után még csalódottak vagyunk, de csütörtöktől már minden a derbiről szól. A derbi önmagáért beszél, de a bajnokságban elfoglalt helyezésünk szempontjából is borzasztóan fontos."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Smalling, Juventus, Olasz Kupa