Schick: Ezt a formát kell állandósítani

Schick: Ezt a formát kell állandósítani

A fiatal cseh játékos két góllal és egy gólpasszal járult hozzá az Entella elleni kupasikerhez.

Patrik Schicknek mindössze 23 másodperc kellett ahhoz, hogy megszerezze a vezetést a Roma számára a Virtus Entella elleni kupameccsen, majd később szerzett még egy gólt, és adott egy gólpasszt is.

"Nagyon örülök annak, hogy két gólt szereztem. Az Olasz Kupa is az egyik fő célunk, és fontos, hogy a továbbiakban ezt a formát tartsuk."- jegyezte meg a játékos a mérkőzés után.

"A téli szünet hosszú volt, de szerencsére ez a mérkőzés kicsit visszazökkentett bennünket, és valamennyire segített abban, hogy újra élesek legyünk még a bajnokság kezdete előttt. Szombaton mindenképpen nyernünk kell a Torino ellen."

A cseh válogatott csatár a Sassuolo ellen góllal fejezte be a 2018-as évet, majd most gólokkal indította az új esztendőt is. A formáján mindenképpen látszik a javulás, és talán mentálisan is sokat fejlődött, amire bizonyíték lehet a sarkazásos gólja, és gólpassza.

"Mindig fontos, hogy mentálisan felszabadult legyél, szerintem ez segített nekem most abban, hogy két gólt tudtam szerezni."

"A gólpassz? Még Karsdorp lövése előtt láttam a szemem sarkából, hogy néhány csapattársam bent van a tizenhatoson belül, így megpróbáltam valamelyiküket megtalálni a labdával, aki végül Marcano lett. Teljesen szándékos volt."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Schick, Virtus Entella, Olasz Kupa