Rui: Megpróbálok minél hamarabb gyors lenni

Rui: Megpróbálok minél hamarabb gyors lenni

A Sampdoria elleni meccsen tért vissza hosszú kihagyást követően Mario Rui, aki még messze van a legjobb formájától.

Elégedett a teljesítményével Mario Rui, aki nyáron szenvedett keresztszalag szakadást és a hosszú felépülést követően a Sampdoria elleni kupameccsen tért vissza.

A játékos 70 percet kapott Spallettitől és nagyon örül annak, hogy újra a pályán lehetett.

Beszéljünk a bemutatkozásodról - lényegében ez volt az első meccsed a Romában.

"A sérülés sajnos a játék része. Örülök annak, ahogy ezen a meccsen játszottam. Kicsit többet is vállalhattam volna, de jelen pillanatban elégedett vagyok azzal, ahogy a dolgok alakultak. Hálás vagyok a mester bíztató szavaiért, nagyon jó volt hallani. Nem volt könnyű ennyi kihagyás után kimenni a pályára és játszani."

Milyennek ítéled a Roma teljesítményét?

"Szerintem az eredmény önmagáért beszél. Kemény ellenféllel találtuk szembe magunkat, de még időben lerendeztük a meccset."

Milyen volt a 3 védős rendszerben játszani? Jobban szeretsz 4 védős rendszerben játszani?

"Játszottam már 3 védős rendszerben, habár az utóbbi időben inkább a 4 védős rendszerben szerepeltem. De egyáltalán nincs ezzel gondom. Megpróbálok alkalmazkodni amilyen gyorsan csak tudok és remélem minél hamarabb formába lendülök. Jelenleg úgy 40-50%-os formában lehetek."

Talán a sors akarta így, hogy Marco Giampaolo csapata ellen debütálj, aki irányítása alatt jó szezont futottál az Empolinál.

"Remek a kapcsolatunk. Csodálatos ember, akinek edzőként nagyon sokat köszönhetek. Vele játszottam az utolsó meccsemet és most a Romában az ő csapata ellen debütáltam. Nagyon jó volt újra látni."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Rui, Olasz Kupa, Sampdoria