Nehéz meccsre számít Fonseca

Nehéz meccsre számít Fonseca

Paulo Fonseca szerint csapatának a maximumot kell ma este nyújtania ahhoz, ha szeretne továbbjutni a kupában.

Az Olasz Kupában az a Parma együttese vár a Romára, amelyik ebben a szezonban már egyszer legyőzte a fővárosi együttest, ráadásul a Roma két egymást követő vereséggel a háta mögött lép pályára ma este.

"Igaz, hogy a legutóbbi két meccsen kikaptunk, de nem játszottunk rosszul."- mondta Fonseca.

"Szerintem a játékosok magabiztosak. Tudjuk, hogy nehéz meccs vár ránk egy igen kemény ellenféllel szemben. Viszont nekünk komoly ambicióink vannak, és ma is nyerni akarunk."

Edin Dzekóra eltiltás, Nicolo Zaniolóra pedig sérülés miatt nem számíthat Fonseca, így újabb lehetőség nyílik Nikola Kalinic és Cengiz Ünder előtt a bizonyításra.

"Mindkettőjüktől jó meccset várok. Kalinic kezdeni fog, és igaz nem játszott eddig túl sokat, de edzéseken jól teljesít, ezért jó teljesítményt várok tőle. De ugyanez a helyzet Ünderrel, ő azóta nem játszik, mióta Zaniolónak jól ment a játék."

Ami pedig Zaniolot illeti, a mester hozzátette:

"Mondtam neki, hogy legyen bátor, a legfontosabb az, hogy hamar felépüljön. Nem lesz egyszerű folyamat, hosszú út vár rá, de erősnek kell lennie, és csak a felépülésére szabad összpontosítania."

"Mondtam neki, hogy az ilyen pillanatokban erősnek kell maradnunk, és tudjuk, hogy egy fiatal játékosnak nagyon nehéz megélnie ezeket a helyzeteket, de az élet sajnos ilyen."

A Romának most lehetősége lesz, hogy visszavágjon az őszi 2:0-ás vereségért.

"Az egy nagyon nehéz meccs volt számunkra, a Parma nagyon jól játszott. Nagyon erősek a kontrákban, szerintem a liga egyik legjobbja ebben a tekintetben. Stratégiailag valamit mindenképpen változtatnunk kell valamit ahhoz, hogy nyerjünk."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Fonseca, Parma, Olasz Kupa