El Shaarawy: Nagyon örülünk annak, ahogy fejlődünk

El Shaarawy: Nagyon örülünk annak, ahogy fejlődünk

Az olasz játékos úgy véli, a Sampdoria elleni mérkőzés jó példája annak, hogy a csapat szépen fejlődik.

A válogatott támadó szép gólt szerzett a Sampdoria ellen és saját bevallása szerint a gól nagyon jót tett az önbizalmának.

"Láttam, hogy a kapus elindult kifelé, de hirtelen megállt és visszaindult, én pedig tudtam, hogy gólt szerezhetek, ha átemelem fölötte a labdát. Nagyon fontos volt számomra, hogy gólt szerezzek a második félidőben, mert az elsőben kihagytam pár helyzetet."- ismerte el El Shaarawy.

A Roma megmutatta, hogy képes visszaállni mélyen, majd abból támadni.

"Sokkal jobban bánunk a labdabirtoklással. Amikor járatni kell a labdát, akkor járatjuk, amikor vissza kell állni, akkor visszaállunk, amikor támadni kell, akkor támadunk. Nagyon sokat fejlődtünk csapatként és egyre jobban hiszünk magunkban. Sokkal jobban le tudjuk zárni a hátsó alakzatot, mint régen és ez nagyon fontos."

Ezen az estén igen komoly teljesítményt láthattunk tőled.

"Nagyon akartam, helyzeteket alakítottam ki, folyamatosan részt vettem az összjátékban és mindent kiadtam magamból. Tudom, hogy Spalletti ezt szereti."

A csapat egyre megszállottabb lesz a győzelemtől?

"Igen, nagyon fontos, hogy következetesekké váljunk az eredményeinket és teljesítményünket illetően. Az elmúlt hat pontot is a határozottságunknak, szívünknek és akarásunknak köszönhetjük. Elégedettek vagyunk azzal a fejlődéssel, amit láthatunk. Nem szabad határokat szabni magunknak - hiszen nincs semmi olyan ok, amiért nem szabadna komoly célukat kitűzni magunknak."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, El Shaarawy, Olasz Kupa, Sampdoria