Di Francesco: A Roma célja a kupagyőzelem

Di Francesco: A Roma célja a kupagyőzelem

A Roma mestere kitart amellett, hogy csapatának minden kiírásban fejlődnie kell.

A Roma holnap délután a Torino együttese ellen kapcsolódik be az Olasz Kupa küzdelmeibe, és Eusebio Di Francesco elismerte, csapata célja nem lehet más, mint a végső siker.

"Fenntartom azt, hogy a célunk minden kiírásban az, hogy minél messzebb jussunk, mert összességében így tud fejlődni a mentalitásunk."- jegyezte meg a Roma mestere.

"Nem szabad lebecsülnünk egyik kiírást sem, ez a kupára is igaz. A Romának van annyi előnye, hogy elég későn kapcsolódik be a küzdelembe, mert úgy lenne helyes, ha már a selejtezőkben is játszani kellene, ahogy az FA kupában teszik az angolok."

"Abban hiszek, hogy fejlődni csak úgy lehet, ha minden sorozatban nyerni akarsz. Pályára fognak lépni olyan játékosok is, akik eddig is kezdők voltak, még ha szombaton a Juventus ellen is fogunk pályára lépni, de pszichológiai szempontból kell némi változtatás."

Edin Dzeko influenza gyanús tüneteket mutat, míg Defrel sérült, Kolarovnak pedig pihenőre van szüksége.

"Meg kell majd vizsgálnunk Edint, hiszen az elmúlt néhány napban nem volt valami jól. Az a terv, hogy Schick játszik majd elől. A kapuban Lukasz Skorupski kezd majd, ami remek lehetőség lesz számára."

"A Torino az összes nagy csapat dolgát megnehezítette, és az Inter ellen is jó eredményt értek el a San Siróban. Mivel az európai kupaporondon nincs dolguk, így az Olasz Kupa mindenképpen elsőbbséget élvez, és biztos vagyok benne, hogy a legjobb kezdővel állnak majd fel."

"Nekünk csak a következő meccsel szabad foglalkoznunk attól függetlenül, hogy ki az ellenfél. Ne feledjék, mindenki azt mondta, hogy a Cagliari ellen pihentetni fogom Radját, ehelyett minden meccshez ugyanúgy állunk hozzá."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Torino, Olasz Kupa