Totti: Zidane és Buffon a legjobbak

Totti: Zidane és Buffon a legjobbak

A Roma ikonja szerint Zinedine Zidane a legjobb edző, míg Gianluigi Buffon a legjobb kapus volt az elmúlt szezonban.

A római legenda a FIFA.com-nak adott interjúban elárulta, szerinte a Real Madrid mestere és a Juventus kapusa voltak a legjobbak a tavalyi szezonban.

"Neymar, Ronaldo és Messi? Először is három futballista űrlényről beszélünk. Azt kell mondjam, hogy mindig tiszteltük egymást mind a pályán, mind azon kívül. De végül szerintem Ronaldo a többiek előtt van."- mondta Totti.

"Fantasztikus szezont tudhat maga mögött, ráadásul azt a rengeteg gólt a legrangosabb csapatok ellen szerezte."

"Ami az edzőket illeti, az igazság az, hogy az edzői iskolánk még mindig csúcsminőségű. De hiába Conti és Allegri rendkívüli munkája, szerintem Zidane az esélyes a legjobb edző címére, és hasonló okok miatt, mint Ronaldo: mindent megnyert tavaly."

"A kapusoknak hatalmas a befolyásuk a mérkőzésekre, habár kevésbé ismerik ezt el, mint amennyire kellene. Pedig a befolyásuk a végeredményre a csapat szempontjából mindig döntő fontosságú."

"Szerintem Buffonnak jó esélye van megnyerni. Egyénileg a legjobb, a csapatával bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe, ahogy Keylor Navas is. Szerintem végül e között a két kapus között dől majd el."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Totti