Totti: A Roma nem tudja felvenni a versenyt a Juvéval

Totti: A Roma nem tudja felvenni a versenyt a Juvéval

A Roma Radio-nak adott interjúban Francesco Totti elismerte, a Roma képtelen felvenni a harcot a Juventusszal.

Az első három fordulóban mindössze egyszer sikerült nyernie a Romának, és a hazai döntetlen mellett legutóbb kikapott a Milan vendégeként.

"Senki nem ilyen szezonkezdetet várt."- ismerte el Totti.

"Ez most egy elég különös időszak számunkra, de nincs értelme elkezdeni mutogatni. Eddig mindegyik top csapatnak gondjai vannak a bajnokságban, kivéve a Juventust, akik teljesen elkülönülve szinte más bajnokságban játszanak."

"Nekünk nem lehet más célunk, mint a 2-4. hely között valamelyiket megszerezni, valamint a Bajnokok Ligájában továbbjutni a csoportból."

"Emellett nagyon fontos, hogy megakadályozzuk Trigoriában a pletykák terjedését. Eusebio Di Francesco az egyik legjobb edző, és ezt bizonyítani is fogja idővel. Ő tudja, hogy miként kell kilábalni ebből az időszakból, de ehhez szükségünk lesz a szurkolóink támogatására is."

Az utóbbi napokban Patrik Schick és Justin Kluivert is olyan nyilatkozatot tett, ami után sokan azzal bélyegezték meg őket, hogy 'síránkoznak'.

"Én is ugyanezt tenném 18 évesen, ez teljesen normális, bár az emberek hajlamosak a dolgokat elferdíteni és a saját gondolatukat kikövetkeztetni. Schick és Kluivert két kivételes srác. Sajnálom, ha bizonyos emberek olyanokat gondolnak róluk, amik nem igazak."

"Monchi eladott pár remek játékost, de helyettük hozott másokat, akikről annyi, de annyi felesleges dolgot hallottam..."

"Ha év végén nem lesznek eredmények, akkor meg lehet húzni a vonalat, és jöhetnek a kritikák."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Totti