Tiago Pinto távozik a klubtól

Tiago Pinto távozik a klubtól

A klub hivatalos közleményben jelentette be, hogy közös megegyezéssel február 3-án távozik Tiago Pinto.

Az AS Roma szeretné kifejezni köszönetét Tiagónak a három év alatt tanúsított rendíthetetlen elkötelezettségéért és kemény munkájáért, és sok sikert kíván neki a jövőre nézve.

"Szeretnénk köszönetet mondani Tiagónak az első naptól kezdve az egész szervezet iránti fáradhatatlan elkötelezettségéért, a férfi első csapattól kezdve az ifjúsági akadémián át a női részlegig" - mondta Dan és Ryan Friedkin.

"A téli átigazolási időszak lezárultával véget ér a megbízatása. Az új sportigazgató felvételének folyamata folyamatban van, és várjuk, hogy az elkövetkező hetekben bejelentést tegyünk."

A labdarúgásért felelős vezérigazgató irányítása alatt a Roma 2022-ben megnyerte az UEFA Konferencia Ligát, 2023-ban pedig bejutott az UEFA Európa Liga döntőjébe.

"Három év után úgy gondolom, hogy a római ciklusom véget ért, és a távozásom közeledtével szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik a klubnál és ebben a városban töltött időmet olyan különlegessé tették" - mondta Tiago Pinto.

"Mindenekelőtt a Friedkin családnak, akik rám bízták ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy egy történelmi klubot szolgáljak egy olyan országban, ahol a futball szenvedély és hagyomány."

"Szeretnék köszönetet mondani az edzőknek, játékosoknak, munkatársaknak és mindazoknak, akik támogattak a sportterület átalakításában. Együtt osztoztunk a felelősségben és a kiváltságban, hogy egy ilyen értékes klubnál, a Románál dolgozhattunk."

"Végezetül szeretnék egy gondolatot szentelni két olyan főszereplőnek, akik bizonyos szempontból együtt képviselik az AS Roma múltját, jelenét és jövőjét. A Roma szurkolóira és az ifjúsági szektorra gondolok. A szurkolóink által támogatott fiainkról készült képek eszembe juttatták a Giallorossi család jelentését, és büszkévé tettek, hogy részese lehettem ennek a családnak."

 

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Pinto