Spalletti: Nem lesz könnyebb Milik nélkül

Spalletti: Nem lesz könnyebb Milik nélkül

A Roma mestere úgy véli, hogy a Napoli ellen Milik nélkül sem lesz könnyebb dolga a csapatának.

A Napoli lengyel csatára a válogatottnál szenvedett térdsérülést és az orvosi vizsgálatok megerősítették, hogy legalább 3-4 hónap kényszerpihenő vár rá, így a hétvégi, Roma elleni bajnokin sem léphet pályára.

"Az teljesen egyértelmű, hogy Milik nagyon jó játékos. Viszont hiba lenne azt gondolni, hogy így könnyebb dolgunk lesz, mert mindössze egy jó játékosukat veszítették el, nem pedig a csapat erejét."- jegyezte meg a Mediaset Premium-nak Spalletti.

"Gabbiadini is megmutatta már, hogy milyen jó játékos, igazi bajnokként játszott és gólokat szerzett. A Napoli ugyanazzal a magabiztossággal fog játszani, nem hinném, hogy könnyebb dolgunk lenne."

"Nagyon fontos meccs lesz, ami a lelkesedés szempontjából nagyon sokat tud adni, hiszen mindkét csapatnak nagyon szenvedélyes a szurkolótábora. Nagyon nehéz, ugyanakkor remek meccsre számítok, amire készen kell állnunk."

Francesco Totti a minap kijelentette, hogy el tudné képzelni magát edzőként is a későbbiekben, amikor visszavonul.

"Jelenleg játékosként tekintek rá, mert ott kell jól szerepelnie, azokon a meccseken kell letennie a névjegyét, ahol az ő tudására van szükség. Neki is mint játékos kell gondolkodnia még és nekünk látnunk kell, hogy így is tesz. A Romának nyernie kell, ami viszont teljes munkaidős állást igényel."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Spalletti, Totti