Spalletti: Már csak a végső részletek hiányoznak Totti szerződésével kapcsolatban

Spalletti: Már csak a végső részletek hiányoznak Totti szerződésével kapcsolatban

A Roma mestere megerősítette, már csak a végső részletek hiányoznak, de lényegében megállapodtak a felek.

A játékos szerződése június 30-án lejár és a klub újat ajánlott Tottinak, ami azt jelenti, hogy további egy évig még növelheti a pályára lépései számát.

"Még ki kell dolgoznia a szerződés végső részleteit, de lényegében megszületett a megállapodás."- mondta Spalletti a Tuttomercatoweb-nek egy díjátadón.

A Roma mestere ott volt a kupadöntőn, amit végül a Juventus nyert meg egy a hosszabbításban szerzett Alvaro Morata góllal.

"Nagyon kevés gólszerzési lehetőség volt, ami annak volt köszönhető, hogy komoly tétje volt a meccsnek. A Milan remek teljesítményt nyújtott és talán többet érdemelt volna, de a Juventus bizonyította, hogy igazi csapat. Minden elismerésem Max Allegrié."

"Hogy a Roma képes-e megtörni a Juventus dominanciáját a bajnokságban? Sokat javultunk az elmúlt években, de a Juventus olyan, mint egy csatahajó."

A hírek szerint Pjanicot viheti a Juventus, amennyiben kifizetik a szerződésében rögzített 38 millió eurós kivásárlási összeget.

"Jól érzi magát a Romában, de a fociban vannak olyan dolgok, amik előfordulhatnak, mert a foci így működik."

Az átadási ünnepséget Firenzében tartották, ahová Spallettit gyengéd szálak kötik.

"Itt töltöttem a gyerekkoromat, csodálatos emlékek fűznek ide. Gyerekként nagyon sokszor jártam ki a Fiorentina meccseire."

"Hogy egyszer leszek-e a Fiorentina edzője? Elég nehéz lenne számomra, mert jobban kéne dolgoznom azoknál, akik már itt voltak. Cesare Prandelli, Vincenzo Montella és Pauolo Sousa mind remek csapatokat hoztak össze."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Spalletti, Totti