Spalletti: Manolasz marad

Spalletti: Manolasz marad

Luciano Spalletti kijelentette, Manolasz jól érzi magát a Románál és maradni fog.

A Roma mestere az első bostoni edzés előtt beszélt az utóbbi időben az embereket a legjobban foglalkoztató pletykáról, miszerint Kosztasz Manolsz távozik a klubtól.

Manolasz is az amerikai túrán részt vevő keret tagja, azonban kisebb sérülés miatt egyelőre nem bevethető.

"A véleményem, és különösen azoké, akik itt vannak, könnyen látható, hogy nincs itt semmi probléma. Manolasz jó játékos és ahogy az ilyen játékosokkal lenni szokott, a neve szóba kerül az átigazolási piacon, ez szinte elkerülhetetlen. Viszont az ő szándékai teljesen egyértelműek, így nincs semmi probléma."- mondta Spalletti.

"Nem is értem, hogy miért olyan dolgokról, problémáról írnak és beszélnek, ami nem is létezik. Manolasz marad a Romában."

A tar mester nem kerülhette el a kérdést Edin Dzekoval kapcsolatban sem, akiről elmondta, továbbra is lenyűgözi a csatár hozzáállása.

"Nagyon motivált. Edin egyike azoknak, aki szeretne törleszteni a következő szezonban és szerintem ez sikerülni is fog neki. Az elmúlt szezonban csak felvillanásai voltak, habár a munkamorálja mindig nagyon egészséges és jó látni."

Spalletti nagyon élvezi az amerikai túrát, ahol minden felszerelés adott ahhoz, hogy megfelelően felkészüljenek a következő évre.

"Meg kell találnunk bizonyos megközelítéseket. Azért vagyunk itt, hogy minden nap keményen dolgozzunk annak érdekében, hogy folytatni tudjuk azt, amit a tavalyi szezon végén abbahagytunk. Minden meccset meg akarunk nyerni. Aztán ott van előttünk egy másik csapat, a Juventus, amelyik ugyanezt akarja. Ott van a Napoli, amelyik a tavalyi szezonban a végéig harcban volt a Juventusszal a bajnoki címért, és ez fontos. Ők is minden meccset meg akarnak nyerni."

"Ráadásként adjuk hozzá az Intert és a Milant, máris látszik, hogy nem lesz könnyű év, mert nehéz lesz azt a minőségi játékot folytatni, amit tavaly a szezon második felében láthattak tőlünk."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Spalletti