Spalletti: Készen állunk a Porto elleni BL meccsre

Spalletti: Készen állunk a Porto elleni BL meccsre

A Latina elleni barátságos meccset követően Luciano Spalletti úgy véli, a Roma felkészült a Porto elleni BL selejtezőre.

Az új igazolás, Federico Fazio góljával 1:0-ra nyert tegnap este a Roma a másodosztályú Latina elleni felkészülési mérkőzésen.

"Jó kis edzés volt ez, mert olyan jól szervezett csapattal találkoztunk, amelyik keményen dolgozott és nagyon nehéz volt ellenük játszani, de még így is sikerült pár szép dolgot bemutatnunk."- nyilatkozta Spalletti.

"Egyértelműen meg kell tennünk még valamit, de az már egy másik lépés előre. A második félidőben átváltottunk 3-5-2-re, mert a Latina nagyon jól tartotta és járatta a labdát, így kénytelenek voltunk letükrözni a játékrendszerüket, ami működött és egyből sokat javult a helyzet."

"Fazio, Vermaelen és Juan Jesus jól játszottak, mind a 3, mind a 4 védős rendszerben. Megmutatták, hogy jó játékosok és a pályán nagyon nyugodtak. Nekünk pont ilyen játékosokra van szükségünk."

A Porto elleni selejtező mérkőzés előtt még egy barátságos találkozó vár a Romára a Fondi ellen augusztus 17-én.

"Minden nap egy kis lépést kell megtennünk előre és ha meglesz a teljes csapat a pályán, akkor nem lehet semmi probléma. Készen fogunk állni a Porto elleni meccsre."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Spalletti