Spalletti: Jobb lenne, ha Pallotta közelebb lenne

Spalletti: Jobb lenne, ha Pallotta közelebb lenne

Luciano Spalletti szerint sokkal jobb lenne, ha James Pallotta sokkal közelebb lenne a csapathoz.

A tar mester a Roma TV-nek adott interjút, ahol többek között Tottiról és James Pallottáról is beszélt.

"Totti a Roma történelmének szerves része, a háború utáni legjobb olasz játékos. Nagyon sokat tanultam tőle, a fiatal játékosok számára mindig követendő példa. Nagyon sokat adott a futballnak és teljesen rendben van, hogy ezzel ő is tisztában van. Remélem, hogy a legjobb módon sikerül befejeznie a pályafutását és arra hallgat majd, amit a szíve diktál."- kezdte Spalletti.

"Egyértelmű, hogy az én szerepem ebben az ügyben nagyon kényes, de teljes mértékben tiszteletben tartom, mint embert és a pályafutását."

A klub elnöke James Pallotta a múlt hetet Rómában töltötte, azonban az ideje nagy részét Bostonban, Amerikánban tölti távol a klubtól.

"Pallotta nagyon lelkes és látszik rajta, hogy nyerni szeretne valamit a Romával. Nagyon pozitív személyiség. Jobb lenne nekünk, ha közelebb lenne, mert akkor hamarabb és könnyebben jutnánk hozzá információhoz tőle."

A végén Spallettinek felmutattak egy képet, amin még első római edzősködése idején ünnepelte a csapattal a 11 meccses győzelmi szériát.

"Csodálatos pillanat volt, egyszerűen elsodort az Olimpico lelkesedése. Ez az egyik oka annak, hogy visszatértem és fel kell állítanunk egy jobb rekordot."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Spalletti, Pallotta