Spalletti elégedett az edzőtáborral

Spalletti elégedett az edzőtáborral

Elégedett a pinzolói edzőtáborban elvégzett munkával, valamint a második barátságos mérkőzésen aratott győzelemmel Luciano Spalletti.

Diego Perotti, Edin Dzeko és Riccardo Marchizza góljaival 3:2-re nyert a Roma az orosz Terek Grozny ellen a Pinzolóban megrendezett felkészülési mérkőzésen, ezzel a csapat befejezte egy hetes edzőtáborozását.

Jó kis meccs volt ez egy olyan csapat ellen, amelyik előrébb tart a felkészülésben, mint a Roma...

"Igen, bár én nem keresek kifogásokat. Ha valamit meg kell néznünk megint, akkor ott nem fog számítani az, hogy az ellenfelünk hogyan játszott. Jó edzőmeccs volt ez és eltekintve néhány koncentrációs figyelmetlenségtől, látható volt, hogy megpróbáltunk jól játszani."

"A középpályán számszerűleg kicsit kevesen voltunk, ezért jó volt, hogy Kevin olyan sokáig játszott, ameddig csak bírt. Összességében elmondható, hogy jó teljesítményt nyújtottunk."- kezdte Spalletti.

Hogyan értékelnéd Juan Jesus teljesítményét?

"Olyan volt, amilyennek vártuk. Hajt, erős, jól reagál a helyzetekre és jól megtartja a pozícióját. Tudja, hogy mi a feladata, de természetesen vannak apró dolgok, amiket finomhangolni kell annak érdekében, hogy tökéletesen illeszkedjen a védelembe."

Diego Perotti sokkal jobban a szélen játszik, mint tette azt a tavalyi szezonban...

"Az első félidőben nagy volt a kísértés részemről, hogy belül a csatárok mögött játszassam őt, de az egy kicsit erőltetett lett volna számára. Majd a későbbiekben persze ezt a lehetőséget is figyelembe vesszük. Ő alapvetően egy szélső és ott érzi jól magát."

Milyennek értékeled az edzőtábort összeségében?

"Elégedett vagyok, csodálatos helyen edzhettünk. Ami pedig a legfontosabb, az a szurkolók felől áradó szeretet, amit kaptunk. Megnéztük, amit látni akartunk: a lelkesedést a szurkolók részéről és a sok munkát a csapat részéről. Minden úgy alakult, ahogy szerettük volna."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Spalletti