Spalletti: A Roma mezei sosem unalmasak

Spalletti: A Roma mezei sosem unalmasak

Jó ötletnek véli Luciano Spalletti, hogy a Roma idegenbeli mezén újra a "farkasos" jelvény lesz látható.

A Roma tegnap mutatta be a következő idényre szánt új mezeket, köztük az otthoni és az idegenbeli mezeket. Az utóbbi, fehér mezen hosszú évek után újra a régi, farkasos kerek jelvény lesz látható és Spalletti szerint ez az a mez, amit minden játékos büszkén visel majd.

"A farkas elénk varázsolja olyan régi gladiátorok emlékét, mint Sebastiano Nela, Ago Di Bartolomei és Bruno Conti. Azok a játékosok viselték azt a felelősséget, ami ennek a meznek a viselésével jár és ők ezt büszkén tették, ez nem is kérdés."- kezdte Spalletti.

A bemutatón megjelent többek között Radja Nainggolan, Francesco Totti, Kevin Strootman és Juan Jesus is. Spalletti elárulta, örül annak, hogy visszatértek az Eb-n értintett játékosok a csapathoz.

"Tárt karokkal fogadtam őket. Legtöbbjük kezdő volt tavaly és nagyon sokban hozzájárultak ahhoz, hogy elérjük azt a fantasztikus eredményt, amit sikerült. Mostantól arra kell törekednünk, hogy jobbak és jobbak legyünk. Nem lesz könnyű dolgunk, de megpróbálunk jobbak lenni, mint tavaly voltunk."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Spalletti