Spalletti: A Roma bizonyította sikervágyát

Spalletti: A Roma bizonyította sikervágyát

Luciano Spalletti szerint a Roma győzni akarását bizonyította, a szurkolók pedig lelkesedésükkel hálálták meg ezt.

A Roma 3-0-s Chievo elleni győzelmét követően ideiglenesen átvette a második helyet, a mai este folyamán később a Torinonál vendégeskedő Napolitól.

„A csapat azt tette, amit tennie kellett. Szórakoztató mérkőzés volt, úgy gondolom mindenki jól érezte magát, ahogy ennek mindig lennie kellene.”-nyilatkozta a mester a Sky Sport Italianak.

„Az egyik legjobb sportigazgatóval rendelkezünk, Walter Sabatinivel, készen kell állnunk a nyári történésekre. Ha jól dolgozunk, minőségi játékosokat tudunk találni. Ha valaki távozni akar mindenáron, nehéz itt tartani, bár ennek a leírásnak megfelelő emberrel én nem találkoztam az öltözőben. Ha valamit, akkor azt láttam, hogy mindannyian szívesen maradnának a Románál.”

A Chelsea átigazolási célpontjai közt szerepel Radja Nainggolan is, aki ma hatodik gólját szerezte a szezonban.

„Nagyon jól helyezkedik, és jól lő, mindenhol fellelhető a pályán. Nagyszerű középpályás lett belőle. Diego Perotti is egy kicsit olyan, mint Nainggolan, úgy helyezkednek és vezetik rá ellenfelükre a labdát, hogy azok nem tudják, kinek kellene őket fognia éppen.”

„A csapatunk lábról lábra játszik, úgy döntöttem, hogy a passzjátékra helyezem a hangsúlyt, és így irányítjuk a mérkőzést. Nagyon szép focit játszunk, a különbséget pedig a játékosok minőségi teljesítménye jelenti.”

A Romának most a Napoli Torino elleni esti mérkőzésének eredményére kell várni a második helyért folytatott harcban.

„Nyilvánvalóan örülnék ha Giampero Venturáék jó eredményt érnének el, de nincs semmiféle nyomás vagy stressz. Megtettük a tőlünk telhetőt, most pedig győzzön a jobbik.”

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Chievo, Serie A