Sajtótájékoztatót tart ma Spalletti a kialakult helyzetről

Sajtótájékoztatót tart ma Spalletti a kialakult helyzetről

A hírek szerint a mai napon sajtótájékoztatót tart majd Luciano Spalletti, hogy tisztázza az esetleges félreértéseket.

A tegnapi napon több forrás is azt erősítette meg, hogy komoly nézeteltérés alakult ki Francesco Totti és Luciano Spalletti között az Atalanta elleni mérkőzést követően.

Ezt később Spalletti hivatalos közleményben cáfolta, azonban több forrás, köztük a Gazzetta dello Sport is azt erősítette meg, hogy bizony eléggé ellenséges párbeszéd zajlott a felek között.

"Sosem nyertek, 10 éve már, hogy ilyen hülyék vagytok, nekem pedig ilyen kisiskolások mellett kell kiállnom."- ordította Spalletti a meccs után.

Ekkor viszont Totti félbeszakította Spallettit és közbevágott a mondandójába. Azt nem tudni pontosan, hogy mit mondott, de ő is hasonlóan durván és haragosan szólalt meg.

"Kuss legyen!"- válaszolta erre Spalletti. "Neked meg sem kellene szólalnod azok után, hogy hajnali kettőig kártyázgatsz."

Később James Pallotta is megpróbálta elbagatellizálni a kialakult helyzetet.

"Ez nem vita volt a játékos és az edző között, semmiben nem volt az egész más, mint ami a többiekkel is történt ezen a napon. Az edző nem elégedett a játékosokkal, mert 2:0-ás vezetés után nem koncentráltak eléggé."- üzente Amerikából az elnök.

A tervezett sajtótájékotatón ott lesz Spalletti, Sabatini és Baldissoni is.

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Spalletti, Totti