Pallotta: Nincs ésszerű ok az új stadion elutasítására

Pallotta: Nincs ésszerű ok az új stadion elutasítására

A klub tulajdonosa mindent elkövet, hogy elkezdődhessenek az új stadion építési munkálatai, azonban még szükség van Lazio régió engedélyére is.

Pallotta az elmúlt napokban több megbeszélésen is részt vett Rómában, ahol az új stadion és az ahhoz kapcsolódó projekt volt a téma. Az elnök úgy véli, nincs ésszerű ok arra, hogy visszautasítsák az új stadion építését.

"A projekt részleteiről tárgyaltunk. Mindenki tudja, hogy ez mennyire fontos. Én mindig optimista voltam és nincs ésszerű ok arra, hogy ne készüljön el a stadion, de bizonyos dolgokat helyre kell tennünk. A találkozó amúgy nagyon jól sikerült."- mondta a megbeszélés után Pallotta.

"Optimista vagyok, minden rendben van és remélem, hogy az alapkövet a tél végén már le tudjuk majd tenni. Azzal sem volt gond, hogy közben más lett a polgármester, nem is értem, hogy ez miért lenne probléma."

"Jelenleg nincs semmi probléma, ha volt is, az a mi hibánkból volt és ezek mindössze néhány hónapos csúszást eredményeztek. Azonban a dolgok jelenlegi állása szerint minden rendben van."- fűzte hozzá a klub első embere.

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Stadio della Roma, Pallotta