Pallotta: Nagyon szeretném, ha Spalletti maradna

Pallotta: Nagyon szeretném, ha Spalletti maradna

A Roma elnöke Luciano Spallettit dicsérte a Sassuolo elleni győzelmet követően.

"Vasárnap Trigoriában voltam és a játékosok hangulata nagyon jó volt, mert a Lyon elleni mérkőzés a legjobb volt, amióta én vagyok a klub elnöke. Akár 6 gólt is szerezhettünk volna."- kezdte a meccs után Pallotta a Mediaset Premium-nak.

"Az első félidőben kicsit lassúak voltunk, aztán a félidőben kiabálást lehetett hallani az öltözőben, majd a második félidőre megváltoztak a dolgok és már egy teljesen más meccset láthattunk."

"A négy védő lezárta az utat, nem volt több veszélyes elfutás."

Pallotta mivel a héten Rómában tartózkodik, ezért számos fontos megbeszélés vár rá, köztük az új stadionnal és Spalletti szerződésével kapcsolatban is.

"Minden halad magától már, remélhetőleg júniusra meglesz a végső jóváhagyás és megtörténhet az első kapavágás az év elején."

"Spallettivel remek a kapcsolatom, de nagyon sok múlik rajta. Szeretném, ha maradna, mert láthatják, hogy mind stratégiailag, mind taktikailag miként játszik vele a csapat és nincs még egy olyan edző, aki úgy gondolkodna, mint ő. Ez nagyban segít, hogy úgy gondolkodjak, mint ő és ilyenkor nagyon vicces körülötte lenni."

"Most a szünetben az lesz a jó, hogy a rengeteg meccs után lesz időnk és lehetőségünk pihenni. A rossz viszont az, hogy sok a válogatottunk, akik most elmennek játszani és ők nem fognak pihenni."

"Vigyáznunk kell a dolgainkra és akkor újra a Bajnokok Ligájában fogunk szerepelni. Én még csak 4 éve vagyok itt és az egyik célunk az volt, hogy folyamatosan bejussunk a BL-be, vagy az európai kupaporondra és szerintem idén is hatalmas esélyünk volt rá, kivéve az a pár piros lap és a nehéz második meccs a Porto ellen."

"Saját stadion nélkül nagyon nehéz, mindenképpen szükségünk van rá, mert az egyben egy bevételi forrás is, ami segít abban, hogy megerősítsük a csapatot."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Pallotta