Pallotta: Ennél több kell

Pallotta: Ennél több kell

A Roma elnöke kijelentette, mindenkitől többre van szükség ahhoz, hogy a csapat kilábaljon a hullámvölgyből.

A klub előljárói Bostonban tartózkodnak, ahol többek között a kialakult nehéz helyzetről is tárgyalnak.

"Nagyon produktív három napot töltöttünk együtt Bostonban, ahol többek között szóba kerültek a futballal, és a klub üzleti tevékenységeivel kapcsolatos dolgok is."- jegyezte meg Pallotta.

"Magától értetődik, hogy a klubnál senki nem elégedett az eddigi eredményekkel és látott teljesítménnyel, és nagyon tiszta, nyílt megbeszélésünk volt a problémákról, amikkel foglalkoznunk kell, és amiken sürgősen javítanunk kell annak érdekében, hogy a csapat visszanyerje a formáját."

"Nagyon sok egyenes beszéd hangzott el, és minden terítékre került. Most csak az a célunk, hogy ennél jobbak legyünk mindenben, amit csinálunk, és ezen közösen, együtt fogunk dolgozni, köztük én, a vezetőség, a menedzsment csapat, Monchi, Di Francesco, a játékosok, és az egész stáb."

"Egyáltalán nem sikerült teljesítenünk azokat a nagyon magas elvárásokat, amiket saját magunk állapítottunk meg, és ezen mindenképpen javítanunk kell. Közösen kell foglalkoznunk ezekkel, és ha valaki nem elég elkötelezett a klubnál ezeknek a problémáknak az orvoslásában, annak nincs helye itt."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Pallotta