Nincsenek a stadion ellen, de...

Nincsenek a stadion ellen, de...

Róma tervezési osztályának képviselője szeretné, ha megépülne a stadion, de nem a jelenlegi tervek szerint.

"Luca Parnasi, a beruházó cég képviselője úgy akar stadiont építeni, hogy további 600.000 négyzetmétert beépít."- mondta Paolo Berdini a vizsgálóbizottság előtt.

"Sajnáljuk, de ebben a formában nem fog stadiont építeni. Én a Stadio della Roma pártján vagyok, ezt vagy tízszer elmondtam, de a hazárdírozást nem szeretem."

"Ki választ egy olyan területet, ahol hatalmas állami beruházásokra van szükség? Ez egy magán szektor? Ez a városunk jövője? Lehetőséget adunk a magánérdeknek és aztán megkövetelik tőlünk, hogy hidat, vagy metrót építsünk? Ez az a város, amit mi szeretnénk?"

"Azért nem támogatjuk a tornyok felépítését, mert rossz döntéseket hoztak és elkezdték a terveket anélkül, hogy emlékeztettek volna bennünket, hogy 24 millió eurós beruházást kell tennünk infrastruktúrára."

"Nem mi állítottuk le a projektet, a Guardia di Finanza húzta be a féket. Reméljük, hogy felépül a stadion, ahogy a klub is. Amennyiben a tervek a szabályos kereteken belül maradnak, akkor azt tudom mondani, hogy megépülhet, meg is kell épülnie a stadionnak. Viszont, amíg a klub ekkora területet akar beépíteni, addig nem támogatjuk."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Stadio della Roma