Nem csalódott a látottakkal Di Francesco

Nem csalódott a látottakkal Di Francesco

A Roma 1:1-es döntetlent játszott, majd 11-esekkel alulmaradt a francia PSG-vel szemben az ICC első mérkőzésén.

Marquinhos vezető gólját a második félidőben Umar Sadiq egyenlítette ki, azonban a szétlövésben a Roma hibázott, így végül a PSG nyerte meg a meccset.

Ennek ellenére a Roma mesterének tetszett a játékosai hozzáállása és teljesítménye.

"Annak ellenére, hogy számos játékosunk nagyon későn csatlakozott hozzánk, plusz a fizikai állapotuk sincs olyan állapotban, mint a többieknek, azt kell mondjam, mindent megcsináltak, amit kértem."- jegyezte meg Di Francesco.

"A hajlandóság, az akarás egyértelműen jelen volt. Nagyon tetszett, hogy a csapat végig egységes maradt és a kihívások ellenére elég sokszor magas iramot tudtunk diktálni."

"Párszor rosszul döntöttek a játékosok, de a második félidőben még a vezetés megszerzésére is volt esélyünk, de nem kaptunk meg pár büntetőt. A játék egyensúlyát tekintve az eredmény összességében elfogadható, ésszerű. Elégedett vagyok a teljesítménnyel."

Di Francesco kiemelt pár fiatal játékost, akik elég nagy szerepet kaptak a mérkőzésen.

"Mindkét csapatból hiányoztak játékosok. Nekem voltak olyan játékosaim, akik nem a posztjukon játszottak, mint például Marco Tumminello, mert sajnos erre volt szükség, ennek ellenére megcsinálta, amit kértem és remekül teljesített."

"Elégedett vagyok a fiatalokkal, de nem akarjuk elfelejteni, hogy nagyon sok részből áll ez a csapat. Emiatt, valamint további okokból kifolyólag azt mondom, elégedett vagyok a teljesítménnyel."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Di Francesco, ICC2017