Monchi üzenete a szurkolóknak

Monchi üzenete a szurkolóknak

A szerződése aláírását követően azonnal exkluzív interjút adott a Roma új sportigazgatója.

"Először is szeretném megköszönni a szurkolóknak azt a sok kedves üzenetet, amit a közösségi oldalakon kaptam. Egy dolgot ígérhetek, ami eddig is elkísért engem: kemény munka és eltökéltség. Mindent megteszek majd, hogy a Roma olyan magasra jusson, amennyire csak tud."- kezdte a spanyol szakember.

"Nem fogok pihenni még egy másodpercre sem, amíg nem érjük el azokat a célokat, amiket fejben megfogalmaztunk."

"Jelen pillanatban boldog, elégedett, motivált és hálás vagyok a klubnak az irántam mutatott komoly érdeklődése miatt. Talán ez a legfontosabb számomra, hogy érezzem, kellek. Alig várom, hogy munkához lássak."

"Hogy mi keltette fel a figyelmemet a Romában? Lényegében a lelkesedés és érdeklődés, amit az első naptól fogva mutatott felém a Roma, továbbá a klubban rejlő potenciál, ami mindenképpen megvan a klubban ahhoz, hogy nagy dolgokat érjen el. Nagyon motivál az itteni munka és az a gondolat, hogy hozzásegíthetem a csapatot a rengeteg sikerhez. Ez mindenképpen boldoggá tesz."

"Az első naptól kezdve megvolt köztünk a szikra James Pallottával, aki nagyon jól képes volt átadni azt a törekvését, hogy egy nagy projektet építsen fel. Az első pillanattól fogva hiszem azt - annak ellenére, hogy ő angolul, én spanyolul beszélek - hogy mindketten ugyanabból a kottából énekelünk: ez egy nagyon profi klub, világos elképzelésekkel és egy nagy céllal."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Monchi