Monchi: December 5-e a Roma történelmének egyik legszebb napja

Monchi: December 5-e a Roma történelmének egyik legszebb napja

A klub sportigazgatója szerint a keddi nap mindenképpen aranybetűsként fog bekerülni a Roma történelmébe.

A klub megkapta a végső engedélyt az új stadion felépítésére, emellett pedig a csapat az első helyen jutott tovább a Bajnokok Ligája csoportjából.

Fantasztikus befejezés.

"Igen, joggal lehetünk boldogok. A sorsolás után nehéznek tűnt, hiszen ott volt a Chelsea és az Atletico Madrid, két nagyon erős csapat. Azt hiszem fokozatosan sikerült megtalálnunk a helyes utat, és végül megérdemelten végeztünk az első helyen."

Meddig juthat a Roma?

"Nem tudom, szerintem lassan szabad csak haladnunk, de folytatnunk kell a fejlődést. Van még potenciál a csapatban, köszönhetően az edzőnek és a játékosoknak. Mindannyian megdolgoztunk ezért."

Történelmi ez a nap a stadion miatt is.

"Úgy gondolom, hogy december 5-e örökre egy csodálatos napként marad meg a Roma történelmében. A stadionnal kapcsolatban csodálatos hírt kaptunk, a klub nagyon keményen dolgozott ezért, ezért elégedettnek kell lennünk."

A sorsolás után úgy tűnt, csak te hiszel a továbbjutásban.

"Én hiszek a csapatban, a játékosokban, és az edzőben. A Roma nem volt sokkal lemaradva a Chelsea-Atletico Madrid kettőstől, csak hinnünk kellett magunkban. Nehéz volt, de örülünk a továbbjutásnak."

Forrás: romapress.net

Címkék: AS Roma, Monchi, Stadio della Roma, Bajnokok Ligája