Monchi: A Roma Tottira vár

Monchi: A Roma Tottira vár

A Roma új sportigazgatója elárulta, a klub Francesco Tottira döntésére vár.

"Francescóra nagyszerű lehetőségek várnak a jövőben, ezért reméljük, hogy ki tudjuk használni azt, hogy sokkal jobban ismeri a Romát, mint bárki más, vagy mint én, aki nemrég érkezett. Nagyon jó tanár lehetne belőle, akitől a lehető legrövidebb időn belül iszonyat sokat lehetne tanulni."- nyilatkozta Monchi a BeIN Sports USA-nak.

"Most arra várunk, hogy meghozza a döntését, de arra kért mindenkit, hogy most a Roma utolsó meccseire koncentráljunk és emlékeztetett arra, hogy a klub jó szereplése most mindennél fontosabb."

A Románál nem csak Totti jövője, de Luciano Spallettié is kérdéses, azonban Monchi mindenképpen szeretné, ha az 58 éves szakember maradna.

"Számomra az ideális edző Spalletti, mert ő az, akivel azóta dolgozom, hogy itt vagyok és szeretnék továbbra is vele dolgozni. Nagyon izgatottan várom, hogy folytathassam vele a munkát."

"Most napi kapcsolatban vagyunk, nagyon jó benyomást tett rám és meglátjuk, hogy hogyan működik majd a továbbiakban a dolog. Természetesen egyelőre nem tisztázott, hogy marad-e."

"Amennyiben úgy dönt, hogy távozik, akkor csendben keresni fogunk más lehetőséget."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Monchi