Monchi: A Roma nem szupermarket

Monchi: A Roma nem szupermarket

A Roma sportigazgatója tisztázta a Salah és Rüdiger távozásával kapcsolatos pletykákat.

Monchi az új edző, Eusebio Di Francesco első sajtótájékoztatóján jelentette ki, hogy a klub célja nyáron a csapat fejlesztése, nem pedig az eladás.

Hozzátette, Rüdiger távozására nincs esély, míg aki vinni szeretné Salaht, annak bizony meg kell fizetnie a játékos árát.

"Igen, igaz, hogy egy angol csapat komolyan érdeklődik Salah iránt, megtörtént az ajánlattétel is, mi viszont meghatároztuk a játékos árát és csak azon az áron vagyunk hajlandóak megválni tőle."- mondta Monchi az újságíróknak.

"Rüdigerrel kapcsolatban nem tárgyalunk egyik klubbal sem és szinte semmi esélye annak, hogy távozni fog. Nulla."

"A Roma nem szupermarket. A célunk az, hogy a tavalyi szezonnál is jobbak legyünk."

"Ehhez pedig egyben kell tartanunk a csapatot amennyire csak lehetséges. Nincs a világon olyan együttes, amelyik ne adna el legalább egy játékost. Ahogy mondtam, nem az eladás a probléma, hanem az, ha rosszul vásárolsz: ha valaki távozik, akkor azt a játékost megfelelően kell pótolni."

Kedden a Roma bemutatta az első igazolását Hector Moreno személyében, akiről előtte a médiában szinte semmi szó nem esett.

"A célom nem az, hogy az Önök (a média) által hangoztatott játekosokat vásároljuk meg, hanem azokat, akiket mi szeretnénk."

"Az edzővel együtt dolgozunk és már tudjuk, hogy az edző kiket szeretne, tudjuk, hogy hol kell erősítenünk és már megosztottunk néhány nevet egymással."

"Bizonyos tárgyalások már folyamatban vannak, de szerintem rövid időn belül semmilyen meglepetés nem lesz."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Monchi