Meglepték Pallottát Monchi szavai

Meglepték Pallottát Monchi szavai

Meglepődve olvasta James Pallotta a spanyol szakember sevillai sajtótájékoztatóján elhangzott szavait.

"Az elnök jobbra, én balra akartam menni."- nyilatkozta Monchi spanyol újságíróknak.

"Eléggé meglepődve olvastam Monchi szavait a sajtótájékoztatón, miszerint mindketten ellentétes irányba akartunk menni." - jegyezte meg a klub elnöke.

"Nagyra értékelem, hogy Monchi nem vallott kudarcot a Románál, de egy dolgot szeretnék tisztázni: már a legelejétől fogva nagyon tiszta elképzelésem volt arról, hogy milyen irányba akarom vinni a klubot, és ezért is áldoztam nem kevés pénzt Monchi megszerzésére."

"Az elején megmondtam, első osztályú edzőket, első osztályú menedzsmentet, első osztályú orvosi stábot, első osztályú játékosmegfigyelőt, és első osztályú futballszervezetet akarok. Ehhez Monchi kezébe adtam a kulcsot, és az irányítást. 100%-ban az övé lett az irányítás, hogy olyan edzőt hozzon, akit akar, hogy olyan segítőkkel és stábbal dolgozzon, akikkel akar, ő irányította a játékosmegfigyelést, és olyan játékosokat igazolt, akiket akart. Ha megnézzük az eredményeket és a teljesítményt, akkor láthatjuk, hogy ez nem működött."

"Novemberben, amikor a szezonunk rosszról rosszabbra fordult, és mindenki látta, hogy az edző nem képes megfelelő reakcióra bírni a játékosokat, kértem Monchit, hogy vegye elő a B tervét, nehogy még rosszabbra forduljon a helyzet. Az operatív irányításért teljes mértékben ő felelt, ennek ellenére nem volt B terve. November volt ekkor. Azt mondta, az ő B terve az, hogy minden megy tovább az A terv szerint."

" Szóval ha azt olvasom, vagy hallom valahol, hogy szerinte a tulajdonos teljesen más irányba akart menni, mint ő, akkor mondják már el nekem, hogy mi az, amit Monchi másképpen akart? Azt kérte, hogy bízzak meg benne, és hagyjam, hogy a saját útját járja. Teljesen szabad kezet kapott, és most több sérültünk van, mint valaha volt, és 2014 után most először fordulhat az elő, hogy nem végzünk dobogós helyen.”

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Pallotta , Monchi