Massara: Kritikus időszak ez

Massara: Kritikus időszak ez

Ricky Massara elismerte, hogy ez jelenleg a Roma első kritikus időszaka a szezonban.

"Ez a vereség eléggé fájó, mert az első félidő után megérdemelten vezettünk, ezért teljesen mások voltak az elvárások a második félidőt illetően."- mondta a Roma TV-nek Massara.

"Egészen a végéig nyitott volt a meccs, de sajnos nem tudtuk kihasználni a lehetőségeinket, míg a Lyon a tehetséges játékosai révén remek gólokat szerzett."

Az Olasz kupában a Lazio ellen kapott ki a csapat 2:0-ra, most az Európa Ligában 4:2-re, így mindkét sorozatban komoly fordításra lesz szüksége a csapatnak ahhoz, hogy kiharcolja a továbbjutást.

"Mostantól azon kell járjon az eszünk, hogy miként fordítsuk meg ezeket a találkozókat. Mindenünk rendelkezésre áll ahhoz, hogy valami fontosat érjünk el. A Lyon nagyon jól használta ki a lehetőségeit, mi viszont nem. Tudtuk, hogy nehéz meccs vár ránk és ez be is bizonyosodott, de azt is tudjuk, hogy képesek vagyunk megfordítani az eredményt a visszavágón."

"Most aztán szükségünk lesz a szurkolóinkra, hogy összefogva segítsék a csapatot, amelyik a szezon első igazán kritikus időszakán megy keresztül. Azt akarjuk, hogy a szurkolók mellénk álljanak és segítsenek, mert meggyőződésünk, hogy együtt sikerülhet."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Massara, Európa Liga, Lyon