Lina Souloukou a klub új vezérigazgatója

Lina Souloukou a klub új vezérigazgatója

A klub hivatalos közleményben jelentette be Lina Souloukou kinevezését.

Az AS Roma örömmel jelenti be, hogy Lina Souloukout nevezték ki a klub új vezérigazgatójává.

Lina a szükséges formaságok elvégzése után azonnal hivatalba lép.

"Lina tapasztalt, elismert és megbízható vezető mind a labdarúgásban, mind az üzleti életben, és nagy örömmel üdvözöljük őt az AS Roma családjában" - mondta Dan és Ryan Friedkin.

"Szorosan együtt fogunk vele dolgozni, hogy a klubot továbbra is a legmagasabb szintre építsük, ami méltó a Giallorossi szurkolóinak és a városnak is."

Sportjogra szakosodott jogi tanulmányai után a labdarúgásban kezdte pályafutását, ahol több mint 15 éve dolgozik. 2018-ban nevezték ki az Olympiakosz FC vezérigazgatójává, és ezt a tisztséget 2022 júniusáig töltötte be.

"Szeretném kifejezni hálámat a Friedkin családnak, hogy megadta nekem ezt a lehetőséget: Lehetőségem volt értékelni és megérteni azt a szellemiséget és ambíciót, amely a tulajdonosi kört inspirálja, és megtisztelő számomra, hogy osztozhatok az AS Roma előtt álló kihívásokban" - mondta Souloukou.

"Izgatottan csatlakozom ehhez a történelmi klubhoz, és alig várom, hogy a klub, a vezetők és az összes alkalmazott rendelkezésére bocsássam a nemzetközi futballvilágban szerzett tapasztalataimat."

2019-ben kinevezték az ECA végrehajtó bizottságának tagjává, és ezt a pozíciót ma is betölti.

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Souloukou