Kölcsönjátékos figyelő

Kölcsönjátékos figyelő

Így szerepeltek a Roma kölcsönben levő játékosai Olaszországban és külföldön.

Seydou Doumbia a 66. percben csereként állt be a Basel együttesébe, amelyik 3:3-as döntetlent játszott a Thun csapatával. Doumbia Geoffrey Serey Dienak adott gólpasszt a hosszabbításban, így már 14 gólnál és 1 gólpassznál jár 21 bajnokin.

William Vainqueur végig a pályán volt a Marseilleben, csapata pedig 1:1-es döntetlent játszott a Bordeaux ellen vasárnap.

A szélső Juan Manuel Iturbe az 59. percben lépett pályára a Torinóban, azonban ő sem tudta megakadályozni, hogy csapata súlyos, 5:0-ás vereséget szenvedjen a Napoli ellen otthon.

Daniele Verde kezdő volt az Avellino együttesében, majd a félidőben lecserélték, csapata pedig 2:0-ra kikapott a Salernitanától.

Lukasz Skorupski védte az Empoli kapuját a Cagliari ellen vasárnap, a toszkán együttes pedig 3:2-re kikapott.

A belső védő Arturo Calabresi kezdő volt és 75 percet kapott a Bresciában, amelyik 2:2-es döntetlent játszott a Pro Vercelli ellen.

Tiago Casasola végigjátszotta csapata, a Trapani mérkőzését, amit végül a Cesena nyert meg 2:1 arányban.

Elio Capradossi végig a pályán volt a Bariban, de ő sem tudta megakadályozni, hogy csapata 1:0-ra kikapjon az Ascolitól.

Pepin a 74. percben lépett pályára a Lugano együttesében, amelyik 2:0-ás vereséget szenvedett a Siontól.

Nemanja Radonjic végigjátszotta a Cukaricki mérkőzését, de csapata 2:1-re kikapott a Spartak ellen.

Nem léptek pályára

A belső védő Norbert Gyomber (Terek Grozny), a szélső védő Moustapha Seck (Carpi), a szélső védő Nicola Falasco (Cesena), a szélső védő Andrea Paolelli (Viterbese), a középpályás Matteo Ricci(Perugia), a középpályás Lorenzo Di Livio (Ternana), a csatár Sadiq Umar (Bologna).

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, kölcsönadás