Kölcsönjátékos figyelő

Kölcsönjátékos figyelő

Doumbia gólt szerzett, Skorupski újra tizenegyest hárított.

Így szerepeltek a Roma kölcsönjátékosai az elmúlt fordulóban.

Seydou Doumbia csak a 71. percben lépett pályára a Baselben a Vaduz ellen és a meccs utolsó perceiben fejjel szerezte meg csapata második gólját, a meccs pedig 2:2-re végződött.

Doumbia ezzel 18 bajnokin 13 gólnál tart a svájci csapatban.

Lukasz Skorupski védte megint az Empoli kapuját Milánóban és újabb tizenegyest hárítva - ami már a 4. volt neki ebben a szezonban - járult hozzá csapata 2:1-es meglepetés sikeréhez.

Tiago Casasola végig a pályán volt a Trapaniban és ő adta a gólpasszt, csapata pedig így 1:0-ra legyőzte a Pisa együttesét szombaton. A játékos ezzel 2 gólnál és 2 gólpassznál jár 27 Serie B-s mérkőzésen.

Giammario Piscitella kezdő volt a Prato csapatában, majd a 75. percben lecserélték, de ez idő alatt egy gólpasszal járult hozzá csapata 2:1-es sikeréhez az Arezzo ellen.

Arturo Calabresi kezdett és végigjátszotta a Brescia Ascoli elleni mérkőzését, ami 0:0-ra végződött.

A csatár Ezequiel Ponce végigjátszotta a Granada mérkőzését, amelyik 2:0-ra kikapott pénteken a Sevillától.

Federico Ricci a 80. percben csereként lépett pályára a Sassuolóban a Napoli ellen, csapata pedig értékes 1 pontot szerzett a 2:2-re végződött mérkőzésen.

William Vainqueur kezdő volt a Marseille együttesében és egészen a 89. percig pályán volt a Nancy elleni 0:0-ra végződött meccsen.

Lorenzo Vasco az 57. percben lépett pályára a Fidelis Andriában, amelyik 2:1-re kikapott a Juve Stabiatól vasárnap.

Petar Golubovic végigjátszotta csapata, a Pisa mérkőzését, amelyik 1:0-ra kikapott a Trapanitól.

Mattia Rosato kezdő volt, majd a 77. percben lecserélték, a Lupa Roma pedig 2:1-re kikapott a Como együttesétől.

Nem kaptak lehetőséget:

A kapus Tomas Svedkauskas (Catanzaro), a kapus Ionut Pop (Fidelis Andria), a belső védő Elio Capradossi (Bari), a szélső védő Moustapha Seck (Carpi), a szélső védő Nicola Falasco(Cesena), a szélső védő Massimo Sammartino (Pistoiese), a szélső védő Andrea Paolelli (Viterbese), a középpályás Matteo Ricci (Perugia), a szélső Daniele Verde (Avellino), a szélső Jacopo Ferri(Messina), a szélső Franck Cedric (Catanzaro), a csatár Sadiq Umar (Bologna), a csatár Kevin Mendez (Lausanne-Sport).

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, kölcsönadás