Kölcsönjátékos figyelő

Kölcsönjátékos figyelő

Capradossi győzelemhez segítette a Barit.

Így szerepeltek az elmúlt fordulóban a kölcsönadott játékosok.

Elio Capradossi kezdőként lépett pályára és végigjátszotta a mérkőzést, csapata pedig 1:0-ra legyőzte a Frosinone együttesét.

A szélső Daniele Verde egy félidőt kapott az Avellino együttesében, amelyik 2:1-re legyőzte a Speziát.

Juan Manuel Iturbe először volt kezdő a Torinóban és 74 percet kapott végül, csapata azonban 3:1-re kikapott a Laziótól hétfőn.

Gyömbér Norbert végigjátszotta csapata, a Terek Grozny Rosztov elleni 0:0-ra végződött mérkőzését. A játékosnak ez volt az első mérkőzése új csapatában.

William Vainqueur végig a pályán volt a Marseilleben, amelyik 3:0-ra legyőzte az Angers csapatát.

Seydou Doumbia csak a 86. percben lépett pályára a Baselben, csapata pedig 1:0-ra nyert a Sion ellen.

Ahogy mindig, most is Lukasz Skorupski védte az Empoli kapuját, azonban még ő sem tudta megakadályozni, hogy csapata súlyos, 4:0-ás vereséget szenvedjen a Chievo ellen.

Ervin Zukanovic végig a pályán volt az Atalantában, amelyik súlyos, 7:1-es vereséget szenvedett az Intertől.

Arturo Calabresi kezdő volt a Bresciában, azonban a 62. percben lecserélték. A Brescia 2:0-ra kikapott a Salernitánától.

A középpályás Lorenzo Vasco kezdett, majd a 64. percben lecserélték, csapata, a Fidelis Andria pedig 2:1-re kikapott a Cosenzától.

Ismail H’Maidat a 63. percben csereként lépett pályára az Olhanense együttesében, amelyik 2:1-re verte a Cova Piedade együttesét.

Ionut Pop végig a pályán volt a Fidelis Andriában.

Giammario Piscitella kezdőként lépett pályára a Prato együttesében, majd a 66. percben lecserélték, csapata pedig 3:2-re verte a Lucchesét.

A középső védő Mattia Rosato kezdett a Lupa Romában és végigjátszotta a a 2:1-re végződött találkozót, melyet a Giana Erminio nyert meg.

Massimo Sammartino végigjátszotta a Pistoesében a mérkőzést, de a csapata 1:0-ra kikapott a Como együttesétől.

Nem léptek pályára:

A kapus Tomas Svedkauskas (Catanzaro), a középső védő Tiago Casasola (Trapani), a szélső védő Moustapha Seck (Carpi), a szélső védő Nicola Falasco (Cesena), a szélső védő Andrea Paolelli(Viterbese), a középpályás Christian D’Urso (Carpi), a középpályás Matteo Ricci (Perugia), a szélső Federico Ricci (Sassuolo), a szélső Jacopo Ferri (Messina), a szélső Franck Cedric (Catanzaro), a támadó Sadiq Umar (Bologna), a támadó Kevin Mendez (Lausanne-Sport).

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, kölcsönadás