Kölcsönjátékos figyelő

Kölcsönjátékos figyelő

Iturbe csereként beállva gólpasszal járult hozzá csapata sikeréhez.

Így szerepeltek a Roma kölcsönjátékosai az elmúlt fordulóban.

Juan Manuel Iturbe a 72. percben lépett pályára a Torino együttesében és egy gólpasszal vette ki a részét csapata 3:1-es sikeréből a Palermo ellen.

Iturbe szögletet követően találta meg Andrea Belottit, aki a beadásból gólt szerzett, majd ezt követően további 2 gólt szerezve mesterhármast ért el.

Ez volt az idei szezonban az első gólpassza Iturbének.

Kevin Mendez a 75. percben csereként állt be a Lausanne-Sport csapatába, amelyik 2:0-ra kikapott a Luganotól. Mendeznek ez volt az első meccse 2016. augusztus 14. után, akkor a svájci kupában lépett pályára és szerzett gólt a Lancy elleni 2:1-es győztes meccsen.

Ionut Pop végigjátszotta csapata, a Fidelis Andria mérkőzését, amelyik 1:0-ra verte az Akragas együttesét. A játékosnak ez volt a negyedik kapott gól nélküli meccse a szezonban.

Massimo Sammartino kezdőként lépett pályára a Pistoiese együttesében és 76 percet kapott, csapata pedig 0:0-át játszott az Alessandriával.

Seydou Doumbia végig a pályán volt a Baselben, amelyik 1:1-et játszott a Vaduz együttesével.

Végig a pályán volt William Vainqueur a Marseille együttesében, amelyik 4:1-re verte a Lorient csapatát.

Lukasz Skorupski most is kezdőként védte az Empoli kapuját, de megint nem sikerült megakadályozni csapata vereségét, így a toszkán együttes 2:0-ra kikapott a Genoától.

Ezequiel Ponce a mérkőzés hajrájában, a 86. percben lépett pályára a Granada együttesében, amelyik 1:0-ra kikapott végül a Leganestől.

Daniele Verde kezdett és végül 66 percet játszott az Avellino együttesében, amelyik súlyos, 5:0-ás vereséget szenvedett a Perugiától.

Matteo Ricci megint csereként, ezúttal a 65. percben lépett pályára a Perugiában.

Petar Golubovic végigjátszotta csapata, a Pisa mérkőzését, amelyik 1:1-re végzett a SPAL ellen szombaton.

Lorenzo Vasco végig a pályán volt a Fidelis Andriában, csapata pedig 1:0-ra nyert az Akragas ellen.

Giammario Piscitella teljes mérkőzést játszott a Pratóban, amelyik 2:0-ra kikapott Piacenza együttesétől.

Nem léptek pályára:

A kapus Tomas Svedkauskas (Catanzaro), a középső védő Ervin Zukanovic (Atalanta), a középső védő Norbert Gyomber (Terek Grozny), a középső védő Arturo Calabresi (Brescia), a középső védő Elio Capradossi (Bari), a középső védő Mattia Rosato (Lupa Roma), a szélső védő Moustapha Seck (Carpi), a szélső védő Nicola Falasco (Cesena), a szélső védő Andrea Paolelli (Viterbese), a középpályás Pepin (Lugano), a középpályás B.O.J Perfection (Vicenza), a szélső Federico Ricci (Sassuolo), a szélső Jacopo Ferri (Messina), a szélső Franck Cedric (Catanzaro) és a csatár Sadiq Umar (Bologna)

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, kölcsönadás