Így néz ki a nyári amerikai turné

Így néz ki a nyári amerikai turné

A klub megerősítette, hogy 2017 nyarán is részt vesz egy amerikai turnén, ahol több európai élcsapattal is megmérkőzik majd.

A Roma júliusban újra Amerikába veszi az irányt, ahol négy mérkőzésből álló turnén vesz majd részt és a Paris Saint-Germain, a Tottenham Hotspur, valamint a Juventus lesznek az ellenfelei.

A menetrend:

Július 19.

Paris Saint-Germain - AS Roma

Július 25. New Jersey (Red Bull Arena)

AS Roma v. Tottenham Hotspur
 
Július 30. Foxborough (Gillette Stadium)

AS Roma v. Juventus

"Megtiszteltetés a Roma számára, hogy újra részt vehet a International Champions Cup küzdelmeiben a világ legjobb csapatai mellett."- mondta James Pallotta.

"Ez a rangos verseny most már bekerült a naptárba és néhány igazán remek meccs vár ránk top csapatok ellen rendkívüli stadionokban."

"Ez egy remek lehetőség, hogy a Roma megmutassa a világnak, hogy nemzetközi szinten áll és én pedig különösen örülök annak, hogy Amerikában fogunk játszani újra, mert így még tovább mélyíthetjük a klub és az amerikai szurkolók közti kapcsolatot."

A csapat az első meccsen a francia bajnok PSG-vel játszik majd, azonban a helyszín még nem eldöntött. Ezt követően New Jersey következik, ahol az angol Tottenham Hotspur lesz az ellenfél. A torna utolsó meccse is a Romáé lesz, az olasz bajnok és rivális Juventus ellen játszik majd a csapat.

Mindegyik csapat 3 mérkőzést játszik majd, a győzelemért 3 pont jár, azonban döntetlen esetén rögtön 11-es rúgások következnek majd és döntenek a végső győztesről. Az a csapat nyeri a tornát, amelyik a legtöbb pontot gyűjti.

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma