Gandini: Nincs semmilyen vita a klub és Totti között

Gandini: Nincs semmilyen vita a klub és Totti között

A Roma igazgatója, Umberto Gandini kijelentette, nincs semmilyen nézeteltérés a klub és Francesco Totti között.

A játékos a Juventus elleni bajnoki utolsó perceiben lépett csak pályára csereként, majd a lefújást követően azonnal az öltözőbe ment, így nem ünnepelt együtt a csapattársaival kint a pályán.

"Fantasztikus este volt, ami megmutatta, hogy ez a csapat és az edzői stáb milyen kitűnő munkát képes végezni."- kezdte Gandini a Radio Anch'io Sport-nak.

"Nagyon vártuk már a Juventus elleni második mérkőzést, ami igazolta, hogy megérdemeljük a második helyet a bajnokságban."

"Nehéz nagy dolgokra gondolni, de lényegében ez volt a szezon egyik csúcspontja."

"Egy hetet rontottunk el a szezonban: az Inter elleni meccs még jól sikerült, majd a sorozatban elvesztett 3 meccs kihatással volt mindenre. Most két meccs van még hátra, többet is elérhettünk volna, de elégedettek vagyunk azzal, amit végül eddig csináltunk."

Francesco Tottival kapcsolatosan folyamatosan megy a találgatás és a mérkőzés most is újabb pletykákra adott okot, hiszen Spalletti csak az utolsó percekre cserélte be a játékost.

"Tegnap ő is együtt ünnepelt a csapattársaival, ő is örült, de meg kell érteni, hogy nehéz időszakon megy most keresztül. Hatalmas nyugalommal és szeretettel fogadjuk majd, hiszen hamarosan új karrierje indul a Románál és mindannyian mellette állunk."

"A Genoa ellen rendkívüli tömeg lesz jelen, egy olyan, amit egy olyan bajnok, mint Totti abszolút megérdemel."

"Hogy vannak-e más ajánlatai? Őszintén nem látok bele a fejébe és erről semmit nem tudok mondani. Szeretném kihangsúlyozni azt a hatalmas szeretetet, ami tőle jött a klub felé és ami a várostól árad felé, most pedig egy igen meghatározó pillanatához érkezik a pályafutásában."

"Francesco ugyanúgy viselkedik, ahogy szokott: igazi profiként, aki folyamatosan az edző rendelkezésére áll. Nincs semmi vita a két fél között."

"Hogy ki lesz jövőre a Roma edzője? Megegyeztünk abban az edzővel, aki minden elismerést megérdemel, hogy leülünk az asztalhoz és eldöntjük, hogy hogyan legyen tovább."

"Mi szeretnénk megtartani, de nem kizárt, hogy neki mások a szándékai. Van-e más alternatíva? Természetesen igen, nem vagyunk hozzászokva ahhoz, hogy felkészületlenek legyünk."

"Hogy jobb-e az olasz edző, mint egy külföldi? Erről mindig vita folyik, de nyilvánvaló, hogy az olasz iskola az egyik legjobb: Ancelotti, Conte, Ranieri... minden a körülményektől függ."

"A történelem megmutatta, hogy volt pár külföldi edző, aki sikeres tudott lenni Olaszországban és köztük volt olyan is, aki ráadásul itt dolgozott, mint például Nils Liedholm."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Gandini