Gandini: Mezszponzort kell szereznünk

Gandini: Mezszponzort kell szereznünk

A Roma igazgatója a Radio 24-nek adott interjújában többek között azt is elmondta, a klub fő feladata, hogy mezszponzort találjon.

"Egyértelmű, hogy egy olyan csapat, mint a Roma, mindig a győzelemért kell, hogy pályára lépjen. Az elmúlt években fokozatosan közelítjük meg a Juventust. A mezszponzor? Ez az egyik fő prioritásunk, vannak jó és kevésbé jó lehetőségek, van, amit kicsit jobban át kell néznünk és ki kell értékelni, de az biztos, a klub most nagyon keményen azon dolgozik, hogy legyen egy komoly mezszponzora a csapatnak, amelyik segít a klub fejlődésében."

Az utóbbi időszakban egyre több olyan hír jelent meg, miszerint a klub tárgyal a szerződéshosszabbításról Radja Nainggolannal.

"Teljesen nyitott párbeszéd folyik. Jelenleg a Roma játékosa és évekig szól a szerződése. Abszolút pozitívak vagyunk azt illetően, hogy Radjával együtt egy igen remek csapatot építünk."

A Roma jelenleg Amerikában, Bostonban tartózkodik és játszik felkészülési mérkőzéseket, de ez a sok utazás nem lehet, hogy rossz hatással van a csapat felkészülésére?

"A nagyobb klubok évek óta külföldön készülnek fel az új szezonra, teszik ezt magas szintű létesítményekben olyan országokban, ahol a futball nagyon gyorsan fejlődik."

"A Napoli maradt Olaszországban? Amennyiben választhatnánk egy ideális utat és burokban élnénk, akkor biztosan otthon maradnánk. Az eredmények mást mondanak. A két első, a Juve és a Roma tavaly is játszott külföldön meccseket, míg a harmadik Napoli nem."

"Róma városa, a név, mind arra kényszerít bennünket, hogy világszerte megmutassuk magunkat. Ráadásul amerikai tulajdonosunk van, ami rengeteg kényelmet és előnyt jelent, amikor itt vagyunk Amerikában. Például most van lehetőségünk egy olyan magas színvonalú létesítményben edzeni, mint a Harvard."

"Ami pedig a bajnokságot illeti, sok csapat megerősödött, ami azt jelenti, hogy a bajnokság sokkal érdekesebb lesz. A Premiere League mellett a Serie A az a bajnokság, ahol a bajnoki címre legalább 4 csapat esélyes lesz."

Forrás: romapress.net

Címkék: AS Roma, Gandini