Gandini: Az éves fejlődés lehet a 2017-es siker kulcsa

Gandini: Az éves fejlődés lehet a 2017-es siker kulcsa

Umberto Gandini úgy véli, hogy az idei év sikerei alapozhatják meg a csapat számára a sikeres 2017-es esztendőt.

"Szeretném tolmácsolni James Pallotta karácsonyi jókívánságait és megköszönni mindenkinek a klubért végzett munkáját."- kezdte Gandini a Roma karácsonyi eseményén.

"Emellett szeretnék köszönetet mondani az egész csapatnak, Spallettitől kezdve a stábján keresztül magának a csapatnak is. Köszönjük az elmúlt év erőfeszítéseit az előző szezon végét és az ideit."

"Ne feledjük, hogy csütörtökön még egy nagyon fontos meccs vár ránk, amivel igen magasan fejezhetjük be az idei évet. Amennyiben így lesz, akkor joggal élvezhetjük a megérdemelt pihenőnket és a következő évet a megfelelő helyen kezdhetjük."

Gandinit megkérdeték arról, hogy mi a véleménye a Juventus elleni meccsről.

"Szeretnék gratulálni a csapatnak a szombati teljesítménye miatt. Elégedettek voltunk azzal, ahogy játszottunk és reméljük, hogy önök is. Emelt fővel távoztunk, kár, hogy vesztettünk. Még sok meccs hátravan és még képesek vagyunk elérni a céljainkat."

"Emlékszem, amikor a csapat második volt 7 pontos hátránnyal és csak 7 meccs volt hátra, de végül sikerült megnyerni a bajnokságot (Gandini a Milanra gondolot, amikor a Lazioval szemben nyertek). Most is van idő, még több, mint 20 meccs hátravan és még simán ott lehetünk majd az élen."

"Kicsit természetesen csalódottak vagyunk amiatt, hogy vesztettünk Torinóban, de azt hiszem a történelem a Juve mellett volt. A meccs statisztikák mellettünk szóltak, de itt minden csapatnak meg kell küzdenie a Juve rekordjaival. Tudjuk, hogy versenyképesek vagyunk és ez a legfontosabb dolog."

"Büszkék vagyunk arra, hogy jó teljesítményt nyújtottunk, még ha ez a győzelemre nem is volt most elég. Voltak apró hibáink. Tanulnunk kell ebből a vereségből, ha szeretnék tovább haladni, mert még mindig összhangban vagyunk a saját elvárásainkkal."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Gandini