Gandini: A klub célja, hogy folyamatosan fejlődjön

Gandini: A klub célja, hogy folyamatosan fejlődjön

Umberto Gandini úgy véli, a Romának 2017-ben is az lesz a célja, hogy fejlődjön.

A Romát sokszor a Juventus egyetlen igazi kihívójaként jellemzik és az újságírók megkérdezték tőle, ahhoz, hogy végleg felzárkózzon a regnáló bajnok mellé, ahhoz mindenképpen szükség van-e az új stadionra.

"Már most azonos szinten vagyunk. A tabellán 7 pont választ el, de mint klub, már egy szinten vagyunk."- válaszolta Gandini.

"A futball az egész világon növekszik, de egyes bajnokságokban jelentősen. Itt Olaszországban mi a legjobbunkat adva próbálunk egységben előre haladni. A Stadio della Roma mind nekünk, mind a játéknak nagyon fontos ebben az országban."

"Bevételi forrás lenne számunkra és a szurkolókat egy nagyon izgalmas és barátságos környezet fogadja majd. A létesítmény szinkronban van az olasz futball növekedésével."

A klub igazgatója sokra tartja a csapat edzőjét, Luciano Spallettit, aki nemrég azt nyilatkozta, csak a játékosokon múlik, hogy hosszabbít-e.

"Mindig azt mondja, hogy a szerződése a játékosoktól függ. Spalletti versenyképes és jól képzett szakember. Nagyon fontos, hogy a céljaira tudjon koncentrálni és fenntartsa a nyomást magán és a játékosokon."

"2017 első hónapjaiban le fogunk ülni és megbeszéljük a helyzetet, de részünkről egyértelmű, hogy vele akarjuk folytatni."

Gandini 23 év után hagyta ott a Milánt azért, hogy a Románál új kihívásokat keressen.

"23 év után hagytam el a Milánt és az addig szerzett tapasztalatot elhoztam a Romához. Ezért szerződtettek és ez egy hihetetlen lehetőség számomra. Szeretek itt lenni. Erős csapatunk van és egy nagyon jól struktúrált klub mögöttünk."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Gandini