Fejléckészítési lehetőség!

Fejléckészítési lehetőség!

Szeretnénk lehetőséget adni nektek, szurkolóknak, hogy az asroma.hu arculatába beleszóljatok.

Ha szeretsz rajzolni, képet szerkeszteni, kreatívkodni és imádod a Romát, akkor itt a lehetőség, hogy ezeket ötvözve beleszólhass az asroma.hu arculatába!

Az új oldal fejlécébe az indulás óta igyekszünk olyan képeket rakni, amiket mi magunk készítettünk, ezáltal egyediek, máshol nem láthatóak. (A régi oldalon szintén egy olvasónk által készített volt kint.)
Most úgy döntöttünk, ha már megújult az oldal, jöhet egy kis vérfrissítés - Tőletek! :)

Tehát: aki kedvet érez hozzá, az csinálhat fejlécet az asroma.hu oldalára.
A jól sikerülteket mind ki fogjuk rakni egymás után váltásban (egy-két hónap a váltási idő általában, függően a kép minőségétől, témájától, és hát a hangulatunktól :).

Megengedett / elvárt témák, képrészletek: Róma városának jelképei, a klub, a játékosok (ha csak 1-2 fő van a képen, akkor csak a példaképek, vagy született rómaiak - tehát Kolarov pl. még nem:) ), az aktuális edző, maga az asroma.hu felirat és ilyesmik. Értitek no! :)

Lehet sima kép, montázs, szöveg, jel, bármi, amit a képzeletetek elbír a témában. Csak legyen olyan, amit nap mint nap örömmel nézünk, ha megnyitjuk az oldalt (színvilágában illeszkedjen az oldal és a klub színeihez).

Ha születik igazi gyöngyszem, esetleg érheti a készítőjét meglepi Karácsonykor.

Tehát, aki kedvet érez, elő a festéket és a festőállványt (egeret és a monitort :) ) és forza!

A képeket a fejlec kukac asroma pont hu email címre küldjétek december 18-ig!

A fejléc mérete: 1021x198 pixel legyen.

FONTOS! Valahova a képbe illesszétek be kérlek az "asroma.hu" feliratot (kisbetű vagy nagybetű mindegy, lehet kép sarkában piciben, de akár a téma maga is lehet a felirat ugye), plusz ha szeretnétek, hogy a nevetek ott legyen a képen, akkor - ahogy a festőknél szokás - valamelyik sarokba picibe, kulturáltan tegyétek be (nicknév, művésznév, rendes név mindegy)!

Forrás:

Címkék: AS Roma, fejléc