Elődöntős a Primavera csapat

Elődöntős a Primavera csapat

A Laziót kiütve elődöntős a Roma Primavera csapata.

A Roma hétfő este fogadta a pármai Tardini stadionban a városi rivális Lazio együttesét és Edoardo Soleri mesterhármasának, valamint Marco Tumminello és Mirko Antonucci góljainak köszönhetően végül 5:0-ra nyert a kékek ellen.

A Roma legközelebb az Inter ellen lép pályára az elődöntőben.

"Fantasztikus este volt és a fiúk nagyon jól játszottak. Keddtől már a következő, az Inter elleni meccsre koncentrálunk, ahol egy nagyon jó csapat ellen lépünk majd pályára. Ebben a szezonban számtalanszor játszottunk már ellenük és rengeteg problémát okoztak nekünk, de hála az égnek többször sikerült érvényesíteni az akaratunkat, mint nem. Viszont a csütörtöki meccs biztosan más lesz."- nyilatkozta a meccs után Alberto De Rossi.

"A csapat nagyon sikeréhes volt a meccs előtt és egy ideje már szerencsére hoztuk a megszokott játékunkat. Függetlenül attól, hogy mi történt, a csapat megérdemelte a győzelmet. Még erősebbek lettünk az ilyen győzelem után, mint amilyenek a meccs előtt voltunk."

"Nagyon jól járattuk a labdát és nagyon sok remek öltete volt a csapatnak. Támadó futballt játszottunk és a srácok használták a fejüket."

Az Inter elleni mérkőzésre június 8-án 20:45-kor kerül sor Reggio Emiliában a Mapei Stadionban.

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Primavera