Di Francesco: Remek meccs lesz a Roma-Napoli

Di Francesco: Remek meccs lesz a Roma-Napoli

A Roma folyamatosan készül a hétvégi Napoli elleni bajnokira, ahol két 4-3-3-at játszó együttes csap majd össze.

A Roma folyamatosan zárkózik az élmezőnyhöz, és hétvégén újabb hatalmas lépést tehet, miután a listavezető Napolit fogadja a Stadio Olimpicóban.

"Remélem, hogy legalább Rick Karsdorpra és Patrik Schickre végre újra számíthatok majd, de majd a most következő héten megvizsgáljuk a dogot. A válogatott szünet alatt volt lehetőségem számos ifista játékosunkat játék közben megnézni, és megtudtam, hogy mire képesek."- jegyezte meg a Roma mestere.

"Daniele De Rossi állapota nagyon sokat javult, míg Lorenzo Pellegrinit már a hét közepe felé visszavárom a keretbe. Meglátjuk mi történik."

"A Napoli meccs számos komoly tesztet tartogat számunkra, ahogy a milánói vendégjátékunk is. Ezek a tesztek sosem érnek véget a Roma számára, és ez is egy nagyon fontos lesz közülük."

"Ezzel a remek Napolival csak is helyes mentalitással vehetjük fel a versenyt. Megpróbáljuk úgy támadni őket, ahogy ők szokták az ellenfeleiket, és akkor a játék dinamikája nekünk kedvezhet."

"Nagyon nehéz meccs lesz, de mindenkit biztosíthatok, hogy csodálatos meccs lesz."

Di Francesco elárulta, hogy Schickre miért nem számíthatott eddig.

"Eléggé siettettük a dolgokat, a srác pedig mindig mindent megtett, hogy a rendelkezésünkre álljon, talán túlságosan is sokat, emiatt sokszor nem mondta el, hogy mit érzett, hol fájt neki, és akkor is játszott, amikor nem volt éppen remek állapotban."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Di Francesco