Di Francesco: Fejlődik a csapat

Di Francesco: Fejlődik a csapat

Di Francesco elégedett a csapat teljesítményével, miután a Roma 3:2-re legyőzte az angol Tottenham együttesét.

A Roma Marco Tumminello utolsó percben szerzett góljával nyert a Tottenham ellen, azonban Di Francescót nem az eredmény, hanem a taktikai mozgások érdekelték inkább.

"Az első 30 percben nagyon elégedett voltam a csapattal."- kezdte a Roma mestere.

"A felkészülés ezen szakaszában teljesen normális, hogy nem lehet ugyanazt a magas színvonalat az egész meccsen fenntartani."

"Az angol bajnokság egyik legjobb csapata ellen sikerült sokat birtokolni a labdát és letámadni őket... A meccs végefelé már voltak dolgok, amik kevésbé tetszettek, de összességében elégedett vagyok a csapat fejlődésével."

A mérkőzésen kezdőként lépett pályára Gregoire Defrel és Aleksandar Kolarov, valamint csereként állt be Cengiz Ünder, aki értékes gólt is szerzett.

"Defrel sokat fejlődött fizikálisan és most ezen a meccsen olyan poszton játszott, ami nem éppen a kedvence, emiatt bizonyos hekyzetekben nem tudta azt csinálni, amit szeretett volna."

"Cengiz megmutatta, hogy hihetetlen érzéke van a játékhoz, Kolarov pedig remek technikai képességéről és vezető szerepéről tett tanúbizonyságot. Minden posztra két játékosra van szükségünk."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Di Francesco, Tottenham