Dan és Ryan Friedkin közleménye

Dan és Ryan Friedkin közleménye

A klub tulajdonosai hivatalos közleményt adtak ki.

A labdarúgást világszerte csodálják, mint egy gyönyörű játékot. Minden mérkőzés tele van szenvedéllyel, izgalommal és kiszámíthatatlansággal - és ezért szeretjük.

De a pályán elért eredményeken túl a mi felelősségünk klubtulajdonosként az, hogy olyan nagy döntéseket hozzunk, amelyekről úgy gondoljuk, hogy a klub érdekeit szolgálják, még akkor is, ha nagyon nehéz meghozni őket.

A nyári átigazolások egy többéves stratégiai projekt kezdetét jelentették, amelynek célja, hogy az AS Roma ismét az európai labdarúgás élvonalába kerüljön. Ennek az elképzelésnek a részeként már javában folyik egy új stadion kialakítása, amely tisztelegni fog a klub hatalmas múltja előtt.

Hadd mondjuk el, hogy a legnagyobb tisztelettel viseltetünk Daniele iránt, és hiszünk abban, hogy nagyszerű edzői karriert fog befutni. Talán egy nap még a Románál is. Hihetetlenül nehéz volt a döntés, hogy elváljunk tőle, de azzal a meggyőződéssel hoztuk meg, hogy így a legjobb esélyünk van arra, hogy ebben a szezonban trófeákért küzdjünk.

Továbbra is aktív befektetők maradunk a sportágban. Szeretjük a gyönyörű játékot. Az Everton esetleges felvásárlása nem változtatja meg az AS Romára való összpontosításunkat. Ha valami, akkor a többklubos szimbiózis csak segíteni fogja a Romát. Portfóliónk minden egyes klubja önállóan működik, és az AS Roma továbbra is a futball ambícióink középpontjában áll. Biztos lehet benne mindenki, hogy a Roma iránti idő-, erőforrás- és energiaszükségletünk nem fog csökkenni. A célunk egyértelmű - az AS Roma folyamatos versenyképessége az európai labdarúgás legmagasabb szintjén.

Hihetetlen szurkolóinknak elismerjük, hogy óriási felelősséggel tartozunk e történelmi klub vezetésével. Megingathatatlan hűségük táplál bennünket, miközben tovább építjük a jövőt. Nagyra értékeljük a támogatásukat, és szeretnénk, ha tudnák - halljuk Őket. A szurkoló a klub lelke, és eltökélt szándékunk, hogy büszkévé tegyük Őket.

Forza Roma.

Dan és Ryan Friedkin

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma