Calvarese miatt büntethetik meg a Romát

Calvarese miatt büntethetik meg a Romát

A Genoa elleni mérkőzésen történtek miatt büntethetik meg a Romát.

Vizsgálat indult, miután a Roma VAR-tanácsadója, Gianpaolo Calvarese állítólag bement a játékvezetői szobába, hogy beszéljen Rosario Abissóval a Roma-Genoa mérkőzés után.

A két csapat között nagyon feszült mérkőzés zajlott, ahol az utolsó percek eseményei komoly befolyással voltak a találkozó alakulására. Nicolò Zaniolo-t a játékvezető kiállította azt követően, hogy a gólját a VAR segítségével érvénytelenítették egy korábbi Tammy Abraham-szabálytalanság miatt.

Az Il Tempo napilap szerint Abisso panaszt küldött az AIA-nak (Olasz Játékvezetők Szövetsége), mert Calvarese a végső sípszó után bement a Stadio Olimpico játékvezetői szobájába.

Calvarese hivatalosan nem tagja a Roma stábjának, de néhány hete felvették, hogy segítsen José Mourinho edzőnek és a játékosoknak eligazodni a játékvezetők általános hozzáállásában a szabálytalanságok, kezezések és egyéb esetek kapcsán, valamint a helyes VAR protokollban.

Lehetséges, hogy Calvarese és a Roma pénzbüntetést kap, amivel ez egy újabb fejezet lehet a klub és a játékvezetők között egyre feszültebbé váló olaszországi helyzetben.

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma